Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΖΑΚΧΑΡΩΝ ΣΤΟ ΜΟΥΣΤΟ


ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΖΑΚΧΑΡΩΝ ΣΤΟ ΜΟΥΣΤΟ
Βαθμοί Baume Γραμμάρια Ζακχάρου στο 1 Κιλό Γραμμάρια Ζακχάρου στα 100 Κιλά Γραμμάρια Ζακχάρου στα 150 Κιλά Γραμμάρια Ζακχάρου στα 200 Κιλά Γραμμάρια Ζακχάρου στα 250 Κιλά Γραμμάρια Ζακχάρου στα 300 Κιλά
0.5 9 900 1350 1800 2250 2700
1 18 1800 2700 3600 4500 5400
1.5 27 2700 4050 5400 6750 8100
2 36 3600 5400 7200 9000 10800
2.5 45 4500 6750 9000 11250 13500
3 54 5400 8100 10800 13500 16200
3.5 63 6300 9450 12600 15750 18900
4 72 7200 10800 14400 18000 21600
4.5 81 8100 12150 16200 20250 24300
5 90 9000 13500 18000 22500 27000
5.5 99 9900 14850 19800 24750 29700
6 108 10800 16200 21600 27000 32400
6.5 117 11700 17550 23400 29250 35100
7 126 12600 18900 25200 31500 37800
7.5 135 13500 20250 27000 33750 40500
8 144 14400 21600 28800 36000 43200
8.5 153 15300 22950 30600 38250 45900
9 162 16200 24300 32400 40500 48600
9.5 171 17100 25650 34200 42750 51300
10 180 18000 27000 36000 45000 54000
10.5 189 18900 28350 37800 47250 56700
11 198 19800 29700 39600 49500 59400
11.5 207 20700 31050 41400 51750 62100
12 216 21600 32400 43200 54000 64800
12.5 225 22500 33750 45000 56250 67500
13 234 23400 35100 46800 58500 70200
13.5 243 24300 36450 48600 60750 72900
14 252 25200 37800 50400 63000 75600







Για να ανεβάσεις 1 Βαθμό τα 100 κιλά μούστο, χρειάζεσαι 2000 γρ. Ζάχαρη
Στη μέτρηση Baume προσθέτεις 0.05 για κάθε 1Ο βαθμό θερμοκρασία πάνω από 20Ο




















































































































































































































































































































































































































































































































































































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου